~   Believe in your own BodyDream !! ~

Hi!

Mijn naam is Patricia Post, gecertificeerd NASM Personal Trainer,
Voedingsdeskundige, Leefstijlcoach, Sportmasseur en eigenaresse van
BodyDream Personal Training, Voeding & Coaching de Kempen en Nederweert.

"Ik geloof niet in dieten!" 

"Ik geloof in JOU eigen kracht!"

Mijn passie voor een gezondere levensstijl in combinatie met lekkere & gezondere voeding is een deel van mijn leven geworden toen ik het zelf 12 jaar geleden zat was om niet tevreden te zijn met mijn eigen lichaam. Wanneer je je niet comfortabel voelt in je eigen lichaam, weegt dat ook zwaar ten opzichte van andere dingen, zoals je zelfvertrouwen, je werk, je relatie, je algehele enthousiasme, je zin en energie om dingen te ondernemen. Nee, zo wilde ik niet meer verder! Daarbij had ik altijd rugklachten en andere pijntjes en blessures. Ik voelde me slap, futloos en had weinig energie.

Ik ben me in allerlei sporten gaan verdiepen, totdat ik uit kwam bij de krachttraining en fitness. Daarmee kun je je lichaam echt in 'shape' krijgen en houden! De verandering van sporten en een verandering in mijn eten deden heel veel voor mij. Ik voelde me 1000% beter! Ik ben me steeds verder gaan verdiepen door middel van studies, cursussen etc. in sporten, voeding, mindset, sportmassages, bindweefselmassages, blessures en alles wat daarbij komt kijken. Deze elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! 

Inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring en kennis gebundeld in mijn bedrijf BodyDream en heb ik een team opgebouwd om klanten zo goed en zo snel mogelijk te kunnen helpen in hun verandering. We coachen mensen op weg naar een nieuwe leefstijl, ook jou!

Wat ons verschil is ten opzichte van andere?

Onze brede ruime kennis, jarenlange ervaringen en onze persoonlijke & doelgerichte aanpak.

Er zijn al vele honderden klanten gelukkig gemaakt met een blijvende verandering in hun eet- en leefgewoontes! Dit doen we door middel van (intensieve) voedingsbegeleiding en beweegadvies op maat door middel van Personal Training. Het trainingsplan en voedingsadviezen zijn altijd afwisselend en afgestemd op jou! Dus we kijken naar jou als persoon, je werk, je wensen, je doelen en nog veel meer.  Als je wilt kan ook JIJ een gezonder, sterker, energieker, fitter, strakker en slank lichaam krijgen en houden. Dat klinkt goed en kan ook echt! 
Vele anderen gingen je voor...

Je mag bij mij alles eten wat je lekker vindt, het toverwoord is KENNIS!

Geen crash diëten, pillen, sla, shakes of andere maaltijdvervangers! Ik help jou om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Het is bewezen dat mensen beter functioneren wanneer ze zich beter in hun vel voelen, denk bijvoorbeeld prestaties op de werkvloer. Ervaar het zelf! 

Een gezondere aanpak begint hier! Team BodyDream staat voor je klaar.

Sportieve warme groet, 

Patricia