Personal Training is écht iets voor jou!

Personal Training is dé ultieme effectieve, doelgerichte & persoonlijke training, waardoor jij direct zichtbare resultaten gaat zien! 

Wat zijn jouw voordelen van het trainen met een Personal Trainer?

 • Je raakt snel veel vet kwijt, krijgt er spieren voor terug en bouwt snel een betere conditie op.
 • Je hebt structuur en regelmaat in je trainingen, want je plant je trainingen al ver van te voren in.
 • Je hebt een stok achter de deur, want je zegt je afspraak niet zomaar af en wij blijven je enthousiast coachen.
 • Je blijft door alle deze voordelen in de juiste motivatie, mede door de juiste begeleiding tijdens de trainingen.
 • Elke week een afwisselende training. Je hoeft zelf geen plan bij te houden, dat doen wij voor jou.
 • Daarbij plannen we regelmatig een check-in moment om te kijken hoe je ervoor staat, zodat we wel op jouw doelen afgaan!
 • We maken een persoonlijk trainingsplan met realistische doelen en steeds nieuwe oefeningen en uitdagingen.
 • Mentale ondersteuning, ook naast de trainingen.

 • Je leert heel veel bij over de juiste trainingswijze, juiste trainingshouding, juiste oefeningen, etc.. Kortom alles wat je moet weten over training en het behouden van blijvend resultaat.
 • Zelfvertrouwen winnen, door grenzen te verleggen en jezelf weer steeds beter in je vel te voelen.
 • Of je nu veel kilo's wilt afvallen en eindelijk die DREAMBODY wilt hebben, kampt met fysieke klachten, voor een enorme sportieve uitdaging staat, of fit, slank & sterk wil worden, onze trainers gaan je daarbij helpen. 
 • BodyDream is dé plek voor Personal Training, Duo Personal Training en Small Group. Onze High Intensity Trainingen maximaliseren je kracht, conditie, explosiviteit, flexibiliteit en skills. Daarnaast gaan we jou ook mentaal ondersteunen. Blijvende resultaten halen is waar wij voor staan.
 • Om erachter te komen wie jij bent, waar jij staat en waar jij naartoe wil, starten we met een GRATIS kennismakingsgesprek. Daarna doen we een bewegingsanalyse, fittest en diverse lichaamsmetingen. Met alle feiten op een rij gaan wij aan de slag om een persoonlijk plan voor jou te maken! Then you are ready to kick your ass!
 • Welkom to the Next level! Let’s get Personal!
  Ready to change your lifestyle?


Vele klanten gingen je de afgelopen jaren al voor! Wij hebben inmiddels 9 jaar aan ervaring!

Lees hieronder enkele leuke reviews!

|| Stephanie Michelbrink - Hoeks al 15 kilo gewichtsverlies met 1x per week Personal Training bij Patricia Post BodyDream Gym De Kempen! ||

“Ik voel me zoveel beter in mijn vel. Had ik dit maar eerder gedaan! Gelijk vanaf week 1 begon ik af te vallen, sterker & strakker te worden. Ik krijg meer spieren, minder vet, betere conditie, meer energie gedurende de dag en zie gewoon elke week verschil. Dit wil je!”

Haar ervaring bij BodyDream de Kempen:“Patricia is een uitstekende Personal Trainer. Haar aanpak is heel professioneel, maar ook heel gezellig. De lessen zijn afwisselend, er wordt goed op je houding en blessures gelet en ze zorgt altijd voor uitdaging tijdens de trainingen. Dankzij haar begeleiding ben ik al 15 kg kwijtgeraakt. Haar toewijding en ondersteuning maken de afvalreis niet alleen effectief, maar ook plezierig. Een aanrader voor wie op zoek is naar goede resultaten om af te slanken en fitter in het algemeen te worden met een positieve insteek. De sport/bindweefselmassages zijn ook echt een aanrader om gladdere en strakkere benen, billen en buik te krijgen. Je verliest centimeters op hardnekkige plekken, het werkt echt!”

|| Maak sporten en goed voor jezelf zorgen een prioriteit in 2024!! ||

Hierdoor ga jij ook beter presteren. Kies ervoor om niet te blijven hangen in veel dingen "willen", maar kom bij BodyDream eraan werken en vanuit daar gaan wij samen resultaten creëren.

Investeer in Personal Training als leertraject om daarna zelfstandig verder te kunnen gaan sporten mét de gewenste resultaten die je hebt behaalt en wilt behouden.

Nienke Hendrikx - van Limpt is ruim 10 kilo afgevallen binnen 6 maanden en heeft veel spiermassa erbij!

BodyDream GYM is er niet alleen voor mensen die willen afvallen en geen/weinig ervaring hebben met sporten, maar juist ook voor jou als sportieveling, zoals Nienke.

Loop je vast in de fitness/krachttraining?Je denk dat je het zelf weet en dat je de oefeningen goed uitvoert en op de juiste manier traint. Je traint en traint, maar ziet toch nauwelijks resultaten?

Ik kan je verder helpen! Tijdens Personal Training leer ik jou: De juiste houding van alle compound oefeningen. Het aantal herhalingen + sets van de oefeningen die het beste zijn om je doelen te behalen. Trainingsplan samenstellen, Voedingsadvies, Gezondheidscheck Je spiersamenstelling en stellen we realistische doelen. Kortom: wij begeleiden je om (indien gewenst) daarna zelfstandig verder te kunnen trainen en je resultaten te finetunen.

Nienke vertelt over haar ervaring bij BodyDream GYM:““Ie-de-reeeen te adviseren!! Deze topper heeft mij geholpen om meer dan 10 kilo gewichtsverlies te hebben binnen 6 maanden. Na 2 maanden was ik al 6,5 kilo afvallen + en 1,5 kilo aan te komen in spieren !! Ik kan inmiddels wel oprecht zeggen dat me dat zelf écht niet was gelukt. Ik heb zoveel geleerd van Patricia, wat ik zelf echt niet wist qua trainingshouding, intensiteit, herhalingen, combinatie oefeningen, etc.

Eigenlijk zou iedereen een tijd Personal Training moeten doen die serieus bezig is met sporten. Zo leer je een goede basis om zelfstandig te kunnen sporten in de toekomst. Inmiddels sport je de rest van je leven. Ik sporten gewoon al 5 keer per week en er gebeurde niets. Ik viel niet af, werd niet strakker hoe ik wilde. Tot ik bij Patricia terecht kwam. En nog twijfelde ik om te starten. Het moest me toch zelf lukken? Hoezo had ik hulp nodig nodig? Doe normaal dacht ik zelf. Maar toch wilde ik graag mijn doel bereiken. Ik wilde na mijn zwangerschap ook weer mijn oude lichaam terug. Patricia Post mijn steun en letterlijke rock (jij weet wat ik er mee bedoel).

Patricia ik ben ontzettend blij ben met jou en niet alleen omdat ik zo veel afgevallen ben maar ook omdat ik zo veel spierkracht & spiermassa ben aangekomen en dan het allerbelangrijkste is. De oefeningen doe ik nu in de juiste houding wat me zichtbaar direct zoveel resultaat heeft opgeleverd. Dit had ik zelf nooit bereikt, dus Personal Training is het echt meer dan waard! Naast dat we het heel gezellig hebben.

Laat ik de massage niet vergeten te noemen. Die hebben mijn spieren losgemaakt, waardoor het sporten veel beter ging. Soms heb je niet door dat vastzittende spieren, je sportbeweging/houding kunnen belasten, maar het is zeker een aanrader om je spieren goed te onderhouden en los te laten maken. Bovendien zie je je spieren ook direct beter.

Joost over zijn prachtige prestatie:
"Of ik dit gedacht had?
Nee, wel gehoopt zoals iedereen graag wilt dat het lukt, maar niet gedacht. Ik had al veel geprobeerd, maar niets hielp me echt door die kilo's heen te breken. En bij BodyDream wel, het werkt!

Ik ben vele kilo's op een makkelijke manier afgevallen en ben nu al geruime tijd stabiel op gewicht. Wauw. Dat is wat ik wilde en dat is gewoon gelukt!!

Wat mij vooral heeft geholpen is de stok achter de deur, het enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid van de trainers, daadwerkelijk overbrengen van kennis over voeding en de juiste manier van training. Niet gewoon maar iets doen, maar toepasbare tips en adviezen waar je de basis van je leefstijl voorgoed mee kan veranderen en dat is wat werkt!

Het is de investering meer dan waard.
Ik voel me weer top in mijn vel, heb mijn energie en zelfvertrouwen weer terug en ben fit en sterk."

The only limit is your mindset!

Ie-de-reeeen te adviseren!! Deze topper heeft mij geholpen om 6,5 kilo vet kwijt te raken in 8 weken!!! En 1,5 kilo aan te komen in spieren !! Patricia Post Patricia Post BodyDream Gym De Kempen Patricia Post BodyDream Gym Nederweert mijn steun en letterlijke rock (jij weet wat ik er mee bedoel)! En nog heeeel wat weekjes te gaan ! Vollenbak!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

" Ik ben om. Ik heb mijn mening herzien dankzij BodyDream: Levensstijl verandering hoeft helemaal geen straf/dieet te zijn!

Al een hele lange tijd volgde ik Patricia op Facebook. Doen? Toch maar niet doen...Na veel wikken en wegen, heb ik toch de stap genomen om zelf de stap te nemen. Het was tijd voor mij, voor zelfliefde!Samen met Patricia Post heb ik de (helaas) schrikbarende balans opgemaakt. Echt tijd voor verandering.

Ik heb een eigen voedingsschema en voedingsplan gekregen, tips, adviezen wekelijkse "controle" en vooral die stok achter de deur volgde. En really... mijn kilo's vlogen eraf!!

Mijn eerste doel (gezamenlijk gesteld) -5 kilo voor 15-8, inmiddels is dit doel al verdubbeld met nog één week te gaan tot deze datum. Dus al 10 kilo!!! Hoe lekker is dit?!! Wauw, wat een goed gevoel op allerlei gebieden. Dit had ik echt veel eerder moeten doen. Ik had dit nooit durven dromen, in slechts 8 weken 10 kilo afgevallen en zoveel lekkerder in mijn vel. En dat ik daar dan maanden/jaren over heb getwijfeld om te beginnen. Zolang rondgelopen met een rotgevoel en nu al in 8 weken zoveeeel beter.

Nu twee maanden bezig met PT, 1x per week.Elke week zichtbare verbeteringen aan mijn lichaam.Hierdoor niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk een stuk fitter!

Ik wil dus zeggen, meer dan een dikke aanrader dus!!"

Weer een happy klant!!

Dana Verdonschot al 8,6 KILO afgevallen in 8 weken met ons 'HELLO BETTER YOU' voedingsafslankprogramma.

Wil jij ook in 8 weken tussen de 5 en 9 kilo afvallen? Meld je aan!!

Review Dana:" Vanaf mei gestart bij Patricia Post BodyDream Gym Nederweert. Goede keuze! Ik ben inmiddels al 8,6 kilo kwijt. Dit had ik echt niet verwacht. Ik had hiervoor al van alles geprobeerd qua voeding.Dit programma zorgt voor een persoonlijk voedingsschema waar je altijd op terug kan vallen. Een houvast die ik miste! Veel keuze, lekkere combinaties, prima vol te houden.

Je kunt gewoon alles blijven eten, normale voeding, maar wel in de juiste hoeveelheden.

Als toevoeging heb ik 3 keer een bindweefsel massage gehad voor mijn heupen en onderbuik.Je merkt en ziet echt direct verschil!! Ik ben vele centimeters rondom bij buik en heupen slanker geworden.

Ik voel mij fitter, geen honger gevoel.Ik kan even goed genieten van mijn wijntje.

Ik had dit veel eerder moeten doen! "

 

 

 

 

 

 

Saskia van Geffen: “Na 2 keizersnedes en daardoor veel littekenweefsel had ik eigenlijk de moet opgegeven om nog ooit te kunnen sporten zonder blessures en pijn. Ik liep zelf telkens tijden het sporten blessures op en ik kwam gewoon niet meer verder. Daarbij ben ik kilo’s aangekomen, terwijl sporten toch juist het tegenover gestelde zou moeten doen? Ik lette al goed op voeding en toch gebeurde er niets of werkte het averechts. Ik was het vertrouwen volledig kwijt.

Het vertrouwen wat ik van Patricia kreeg bij het intakegesprek, maakte mij mega enthousiast. Ik zei tegen haar: “Je bent mijn laatste hoop”. Patricia zei; “Saskia alles is mogelijk. Ik ga jouw helpen om effectief en doelgericht te gaan sporten en die kilo’s kwijt te raken.” Ik wilde het wel geloven, maar toch was ik sceptisch en bang. Zou het wel lukken? Je kent de twijfel wel. Ik lees het ook in andere reviews van Patricia. Aanvankelijk twijfel je, maar gelukkig heb ik ook JA! gezegd tegen BodyDream en dat heeft me een enorme positieve transformatie opgeleverd.

BodyDream GYM & Patricia hebben mij écht zoveel positieve energie gegeven, meer zelfvertrouwen, slanker lichaam en ja ik kán weer sporten met zichtbare resultaten!!! Sporten met goede begeleiding, echt fantastisch !! En ik ben al ruim 15 kilo afgevallen.

De bindweefselmassages van Patricia zijn ook echt een aanrader om moeilijk trainbare plekken waar hardnekkig vetweefsel zit in omvang te verminderen, zoals onderbuik, love handles, etc. Maar ook om verklevingen rondom littekenweefsel te verminderen. Ik ben helemaal happy!

Ook mijn dochter heeft een prachtige metamorfose doorgemaakt bij BodyDream GYM en is ruim 18 kilo afgevallen."

Ik raad het iedereen aan, twijfel niet en doe het. De investering is het echt meer dan waard!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anne heeft al een mooie reis binnen Patricia Post BodyDream Gym Nederweert afgelegd.
Ze is in eerste instantie 30 kilo afvallen en toen kwam haar wens uit voor een 2de kind.
Ze raakte zwanger! Middels het ZwangerFit programma hebben wij er met Anne voor gezorgd om geen onnodige kilo’s aan te komen en fit door de zwangerschap te komen.

Ze hoorde in haar omgeving vaak zeggen ‘ 9 maanden zwanger, 9 maanden ontzwangeren’ en dus was ze bang dat afvallen niet ging lukken direct naar haar zwangerschap.

Maar uiteraard kan dat wel! Met de juiste trainingstechniek, professionele begeleiding en voedingsadviezen kun je direct 8 weken na je zwangerschap weer starten om back in shape te komen en af te vallen. 

Binnen 3 maanden was Anne weer helemaal op haar oude gewicht die we samen hebben bereikt voor haar zwangerschap.
Nu de laatste update is dat ze nog eens 10 kilo meer is afgevallen!

Het is ongelofelijk fijn wat we met klanten in korte tijd bereiken.
Dat we BodyDromen laten uitkomen, waarvan klanten soms al hebben opgegeven.
GEEFT NOOIT OP! Niets doen is geen optie. Het gaat jouw ook lukken met professionele begeleiding!

Anne over haar hele succes storie bij BodyDream:
" 9 weken geleden ben ik gestart bij BodyDream en al 10kg kwijt!!
Het was voor mij een hele stap om te beginnen, omdat ik al zoveel geprobeerd heb, maar zonder het gewenste blijvend resultaat. Gaat dit dan wel lukken? Is het geld het wel waard?
Nou ik ben zo enthousiast over de aanpak van BodyDream. Ik heb ervaren dat ik dit voor langere tijd (mijn hele leven) ga vol houden!!
Ook omdat ik super begeleiding krijg hierbij! De trainers staan altijd voor je klaar. Zijn flexibel in dagen en tijd waarop je kunt trainen en ook leuk om in duo’s te trainen.

Ik wil graag op naar de 15 kilo en natuurlijk een strakker lichaam!! In deze weken voel ik me voornamelijk al fitter en energie rijker als eerst en daar gaat het natuurlijk allemaal om!"

Update
"15 weken geleden ben ik gestart bij BodyDream en al 15 kg kwijt!! Toch echt elke week 1 kilo afgevallen!!
In de afgelopen 15 weken is mijn levensstijl zo positief veranderd dat zelfs het hele gezin gezellig mee eet en ik zelf ook veel ben veranderd. Ik kan nog steeds zeggen dat ik super begeleiding krijg hierbij dat zelfs het sporten een feest is! Op na de -20 kilo.
Ik voel me voornamelijk al fitter, echt een stuk slanker, sterker, minder vermoeidheid en heb meer energie. Kortom ik ben heel erg blij!"

Update: Inmiddels al 30 kilo afgevallen in 30 weken!! Nu ik zwanger ben, blijf ik bij BodyDream onder begeleiding met het ZwangerFit programma.

Laatste update: Na mijn zwangerschap was ik binnen 3 maanden weer terug bij mijn oude ik. Zo blij mee. Ik had niet verwacht dat ik zo snel mezelf weer terug zou hebben gevonden.

Ik ben zelfs in totaal nu 40 kilo afgevallen sinds mijn begin bij BodyDream!

Echt een aanrader!!