Zwangerschap FIT-programma

Fit zijn en fit blijven is heel belangrijk tijdens je zwangerschap. Je gewrichten worden meer belast. Met name je rug- en bekkenbodemspieren hebben het zwaar te verduren. Specifieke beweging en training dan deze spieren is wat je doet tijdens ZwangerFIT.
Onderzoek heeft uitgewezen dat de zwangerschap, bevalling en het herstel daarna beter verlopen bij een goed getraind lichaam van de vrouw. Hierdoor kunnen klachten en fysieke ongemakken rondom de zwangerschap worden voorkomen. Meld je aan voor een persoonlijk traject!

ZwangerFit is een leuke, actieve en persoonlijke vorm van zwangerschapsbegeleiding. Wekelijks wordt geoefend aan het behoud/herstel van conditie, mobiliteit, en fitheid tijdens je zwangerschap onder begeleiding van een expert & Personal Trainer. 

Het is ook mogelijk om vanaf 6 weken na de bevalling weer te starten aan hersteltraining. We controleren je diastase en gaan op een verantwoorde manier spierkracht en conditie opbouwen. 

Uniek in de omgeving; ZwangerFit programma bestaande uit een combinatie van krachttraining, voeding & massage!

Ben jij zwanger? Dan is het ZwangerFit programma iets voor jou! Waar gaan we op focussen?

  • Je bekkenbodemspieren 
  • Een sterkere onderrug
  •  Strakke en sterke buikspieren
  •  Geen onnodige kilo's aankomen!
  •  Stralend en vol energie zwanger

Bovendien blijf je in betere conditie en heeft ook weer vele voordelen op je huid en lichaam.

Als optie zou je ook nog kunnen kiezen voor speciale massages die zorgen voor minder vocht- en vetophopingen & minder kans op striae

Denk aan jezelf! Happy mommie = happy baby

 

|| Lekker sporten bij BodyDream Gym en zeker heel fijn tijdens je zwangerschap||

Momenteel begeleiden wij zo’n 22 zwangere vrouwen bij BodyDream. Er zijn dit jaar (2022) al 14 BodyDream baby's geboren. Super trots!!

Allemaal met hun eigen verhaal trainen zij lekker door om fit en sterk door de zwangerschap heen te komen. Zonder blessures, laten wij de mommy's to be stralen!!

Ben jij ook op zoek naar een passend zwangerschaps-sportprogramma. Meld je aan voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Mooie review: "Ik ben Suzanne Bongers 30 jaar en nu 29 weken zwanger.

Ik sport al een paar jaar bij BodyDream en heb het gevoel dat ik veel meer doe als dat ik zelf in de sportschool zou doen. Daar is het resultaat dan ook echt naar! Ik ben veel fitter en sterker geworden, spiermassa aangekomen, vetpercentage verlaagd. Elke week zorgen de trainers voor een leuke afwisselende training, zodat het mij niet gaat vervelen en haal ik effectief alles uit mezelf in een uur trainen. Nu dat ik zwanger ben en ook op tijd heb aangegeven past Patricia je trainingsplan aan!

We trainen nu meer mij bekkenbodem, onderrug en deels je buikspieren extra. Zodat je tijdens je zwangerschap minder last hebt van kwaaltjes en een goede voorbereiding op de bevalling.

Ik sport nu 1 keer in de week en mijn zwangerschap verloopt super! Ik heb nergens last van en het sporten gaat nog steeds heel goed! Ben heel blij dat ik ben doorgegaan en zeker met een goed aangepast schema. Wil het bijna niet zeggen maar het gaat beter zelfs als toen ik nog niet zwanger was!! Ook ben ik mede door het door blijven trainen, niet veel kilo’s aankomen. Ik volg ook de sport-zwangerschaps-massages bij BodyDream, zodat ik ook nauwelijks vocht vasthoudt tijdens de zwangerschap en minder oneffenheden krijg op benen, buik, armen etc. Werkt echt goed! BodyDream is echt een aanrader!!"

Uiteraard ook mogelijk na je zwangerschap. Daarvoor hebben wij het 'back in shape' programma ♡

Al vanaf €39,50 all-in per training

 


Anne zwanger van haar eerste kindje vertelt:

"Al bijna 5 jaar ben ik enthousiast lid bij Patricia Post BodyDream Gym Nederweert. Ik train hier wekelijks en wissel af tussen Personal Training en Small Group Training. De Small Group die ik volg op dinsdagavond 19.15 uur is ook al jaren met vaste fanatieke leden wat het erg vertrouwd en gezellig maakt!

Toen ik zwanger bleek te zijn heeft Patricia direct de trainingen op mij afgestemd en volg ik nu het ZwangerFit programma. Ook in de Small Group kan ik dmv eigen oefeningen lekker door blijven sporten!

Inmiddels ben ik 35 weken zwanger en gaat het sporten nog steeds lekker! Hierdoor blijf ik fitter. Doordat ik vanaf het begin van de zwangerschap ben blijven sporten en ook de sport/zwangerschapmassage erbij heb gedaan voel ik me nog steeds fit en sterk!

Zodra ik ergens een beetje last van begin te krijgen, qua zwangerschapsklachtjes, kijkt Patricia meteen mee en pakt het probleem meteen mee aan!

Ik hoop het zo nog even vol te kunnen houden tot aan de bevalling. Uiteraard daarna ga ik weer terug naar mijn trainingsplan waar ik altijd al heel blij mee was om weer back in shape te komen.

Wat mij betreft was BodyDream al een echte aanrader, maar ook voor als je fit je zwangerschap door wilt komen, zonder onnodige kilo's bij te komen en zonder veel lichamelijke klachten en ongemakken."

Review Claudia haar 4de kindje:

"Al een aantal jaren ben ik enthousiast lid bij Patricia Post BodyDream Gym Nederweert. Ik train hier wekelijks en wissel af tussen Personal Training en Duo Personal Training. De lessen zijn altijd afwisselend en uitdagend voor mij waardoor ik enthousiast en gemotiveerd blijft. In de gym is het erg vertrouwd en vaak erg gezellig, wat het sporten ook leuk maakt!

Toen ik zwanger bleek te zijn heeft Patricia direct de trainingen op mij afgestemd en volg ik nu het ZwangerFit programma.Inmiddels ben ik 34 weken zwanger en gaat het sporten nog steeds lekker! Hierdoor blijf ik fitter. Doordat ik vanaf het begin van de zwangerschap ben blijven sporten en ook de sport/zwangerschapmassage erbij heb gedaan voel ik me nog steeds fit en sterk! Ik heb fysiek nergens last van.

Ik hoop het zo nog even vol te kunnen houden tot aan de bevalling. Uiteraard daarna ga ik weer terug naar mijn trainingsplan waar ik altijd al heel blij mee was om weer back in shape te komen. Ik ben slechts 7,5 kilo bijgekomen, waar ik tijdens mijn andere zwangerschappen wel ruim 20 kilo bij aangekomen. Dus ik ben hier heel erg blij mee!

Wat mij betreft is BodyDream al jaren een echte aanrader, maar ook voor als je fit je zwangerschap door wilt komen, zonder onnodige kilo's bij te komen en zonder veel lichamelijke klachten en ongemakken."

Lincey Wulms over haar ZwangerFit beleiding: ,,Toen ik zwanger bleek te zijn en niet goed wist hoe ik dit goed kon combineren met sporten om fysiek sterk te blijven heeft Patricia middels het ZwangerFit programma mij gelijk een goede steun in de rug gegeven en fantastisch weten te helpen met trainingen die speciaal op mij zijn afgestemd. Hierdoor ging ik mij fitter voelen, zag en voelde ik in korte tijd dat ik veel meer energie kreeg en heb ik fysiek nergens last van tijdens mijn zwangerschap!

De lessen zijn afwisselend en Patricia weet mij telkens weer te motiveren. Dit maakt het elke keer weer leuk om te gaan en ga ik met een grote glimlach naar huis toe. Ook weten de lessen mij te helpen om thuis hier extra aandacht aan te geven middels fijne oefeningen.En ja, na mijn bevalling ga ik dit héél zeker voortzetten, zodat ik snel weer terug ben op mijn oude gewicht. Wat zou dat toch heerlijk zijn #tobecontinued