Zwangerschap FIT-programma

Fit zijn en fit blijven is heel belangrijk tijdens je zwangerschap. Je gewrichten worden meer belast. Met name je rug- en bekkenbodemspieren hebben het zwaar te verduren. Specifieke beweging en training dan deze spieren is wat je doet tijdens ZwangerFIT.
Onderzoek heeft uitgewezen dat de zwangerschap, bevalling en het herstel daarna beter verlopen bij een goed getraind lichaam van de vrouw. Hierdoor kunnen klachten en fysieke ongemakken rondom de zwangerschap worden voorkomen. Dus kom lekker mee doen!

 ZwangerFit is een leuke, actieve vorm van zwangerschapsbegeleiding. Wekelijks wordt geoefend aan het behoud/herstel van conditie, mobiliteit, en fitheid tijdens je zwangerschap.  

Het is ook mogelijk om vanaf 6 weken na de bevalling weer te starten aan hersteltraining. We controleren je diastase en gaan op een verantwoorde manier spierkracht en conditie opbouwen. 

|| Lekker sporten bij BodyDream Gym en zeker heel fijn tijdens je zwangerschap||

Momenteel begeleiden wij zo’n 22 zwangere vrouwen bij BodyDream. Er zijn dit jaar (2022) al 14 BodyDream baby's geboren. Super trots!!

Allemaal met hun eigen verhaal trainen zij lekker door om fit en sterk door de zwangerschap heen te komen. Zonder blessures, laten wij de mommy's to be stralen!!

Ben jij ook op zoek naar een passend zwangerschaps-sportprogramma. Meld je aan voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Mooie review: "Ik ben Suzanne Bongers 30 jaar en nu 29 weken zwanger.

Ik sport al een paar jaar bij BodyDream en heb het gevoel dat ik veel meer doe als dat ik zelf in de sportschool zou doen. Daar is het resultaat dan ook echt naar! Ik ben veel fitter en sterker geworden, spiermassa aangekomen, vetpercentage verlaagd. Elke week zorgen de trainers voor een leuke afwisselende training, zodat het mij niet gaat vervelen en haal ik effectief alles uit mezelf in een uur trainen. Nu dat ik zwanger ben en ook op tijd heb aangegeven past Patricia je trainingsplan aan!

We trainen nu meer mij bekkenbodem, onderrug en deels je buikspieren extra. Zodat je tijdens je zwangerschap minder last hebt van kwaaltjes en een goede voorbereiding op de bevalling.

Ik sport nu 1 keer in de week en mijn zwangerschap verloopt super! Ik heb nergens last van en het sporten gaat nog steeds heel goed! Ben heel blij dat ik ben doorgegaan en zeker met een goed aangepast schema. Wil het bijna niet zeggen maar het gaat beter zelfs als toen ik nog niet zwanger was!! Ook ben ik mede door het door blijven trainen, niet veel kilo’s aankomen. Ik volg ook de sport-zwangerschaps-massages bij BodyDream, zodat ik ook nauwelijks vocht vasthoudt tijdens de zwangerschap en minder oneffenheden krijg op benen, buik, armen etc. Werkt echt goed! BodyDream is echt een aanrader!!"

Uiteraard ook mogelijk na je zwangerschap. Daarvoor hebben wij het 'back in shape' programma ♡


Al vanaf €39,50 all in per les