Home » Patricia Post

                     ~    Believe in your BodyDream !!

Mijn naam is Patricia Post, gecertificeerd NASM Personal Trainer,
Voedingsdeskundige, Leefstijlcoach en eigenaresse van
BodyDream Personal Training, Voeding & Coaching.

Mijn passie voor een gezonde levensstijl in combinatie met lekkere & gezonde voeding is een deel van mijn leven geworden toen ik het zat was om niet tevreden te zijn met mijn eigen lichaam. Wanneer je je niet comfortabel voelt in je eigen lichaam, weegt dat ook zwaar ten opzichte van andere dingen, zoals je zelfvertrouwen, je werk, je relatie, je algehele enthousiasme, je zin en energie om dingen te ondernemen. Nee zo wilde ik niet meer verder!

Ik ben me in allerlei sporten gaan verdiepen, totdat ik uit kwam bij de krachttraining en fitness. Daarmee kun je je lichaam echt in 'shape' krijgen en houden! De verandering van sporten en een verandering in mijn eten deden mij heel veel. Ik voelde me 100% beter! Ik ben me steeds verder gaan verdiepen in sporten, voeding, mindset en alles wat daarbij komt kijken. Deze elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! 

Inmiddels heb ik de ruime ervaring en kennis gebundeld in mijn bedrijf BodyDream en heb ik een team opgebouwd om klanten zo goed en zo snel mogelijk te kunnen helpen in hun verandering. We helpen mensen op weg naar een nieuwe leefstijl, ook jou! Ons verschil ten opzichte van andere is onze persoonlijke ervaring en onze persoonlijke aanpak.

Er zijn al vele klanten blij gemaakt met een blijvende verandering in hun eet- en leefgewoontes! Dit doen we door middel van (intensieve) voedingsbegeleiding en beweegadvies op maat door middel van personal training. De training- en voedingsschema's zijn altijd afwisselend en afgestemd op jou als persoon, je werk, je wensen, je doelen… oftewel op jou!  Als je wilt kan ook JIJ een gezond, strak en slank lichaam krijgen en houden. Dat klinkt goed en kan ook echt! 
Vele anderen gingen je voor...

Je mag bij mij alles eten wat je lekker vindt, het toverwoord is BALANS!

Geen crash diëten, jojo-effecten of maaltijdvervangers! Ik help mensen écht om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Het is bewezen dat mensen beter functioneren wanneer ze zich beter in hun vel voelen, denk bijvoorbeeld prestaties op de werkvloer. Ervaar het zelf! 

BodyDream is er om je vooruit je helpen met alles op het gebied van Fitness, Voeding, Mindset & Lifestyle.

Een gezonde leefstijl begint hier! Team BodyDream staat voor je klaar.

Sportieve groet, 

Patricia Post