Home » Patricia Post

                            Believe in your BodyDream  

Mijn naam is Patricia Post, gecertificeerd NASM Personal Trainer,
Voedingsdeskundige, Leefstijlcoach en oprichtster van
BodyDream Personal Training, Voeding & Coaching. 

Mijn passie voor een gezonde levensstijl in combinatie met lekkere & gezonde voeding is een deel van mijn leven geworden toen ik het zat was om niet tevreden te zijn met mijn eigen lichaam. Ik ben me in allerlei sporten gaan verdiepen, totdat ik uit kwam bij de krachttraining en fitness. Daarmee kun je je lichaam echt in 'shape' krijgen en houden! Verder hou ik me bezig met voeding, mindset en alles wat daarbij komt kijken. Deze elementen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden! 

Inmiddels heb ik de ruime ervaring en kennis gebundeld in mijn bedrijf BodyDream en heb ik een team opgebouwd om klanten zo goed en zo snel mogelijk te kunnen helpen. We helpen mensen op weg naar een nieuwe leefstijl, ook jou! Iedereen kan een gezond, strak en slank lichaam krijgen en houden. Dat klinkt goed en kan ook echt! 
Vele anderen gingen je voor...

Er zijn al vele klanten blij gemaakt met een blijvende verandering in hun eet- en leefgewoontes! Dit doen we door middel van (intensieve) voedingsbegeleiding en beweegadvies op maat door middel van personal training. De training- en voedingsschema's zijn altijd afwisselend en afgestemd op jou als persoon, je werk, je wensen, je doelen… oftewel op jou!

Je kunt altijd eten wat je lekker vindt, het toverwoord is BALANS!

Geen crash diëten, jojo-effecten of maaltijdvervangers! Ik help mensen écht om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Het is bewezen dat mensen beter functioneren wanneer ze zich beter in hun vel voelen, denk bijvoorbeeld prestaties op de werkvloer. Ervaar het zelf! 

BodyDream is er om je vooruit je helpen met alles op het gebied van Fitness, Voeding, Mindset & Lifestyle.

Een gezonde leefstijl begint hier! Team BodyDream staat voor je klaar.

Sportieve groet, 

Patricia Post