Waarom onze BodyDream shakes?

Waarom zijn eiwitten nou zo belangrijk (na het sporten)?

Eiwitten vervullen verschillende functies in het menselijk lichaam. Eiwitten zijn de bouwstenen van de spieren. Als we gaan sporten treedt er spierschade op: de bouwstenen worden beschadigd. Dit klinkt ernstig maar nee! Dit is nuttig want als het lichaam die schade gaat repareren leidt dit tot trainingsadaptatie. Kort gezegd betekent dit dat de spieren na elke training een beetje groter en krachtiger worden en dat jij na elke training een heel klein beetje sterker of sneller wordt. En dat wil je!!
Als je lichaam na de training, maar ook gedurende de rest van de dag, geen beschikking hebt over die bouwstenen zoals eiwitten (en andere stoffen) treedt er bijna geen verbetering op. De schade kan dan niet gerepareerd worden en dat is zonde van je inspanningen! Voor het meeste resultaat kun je het beste 20-25 gram eiwitten gebruiken binnen een half uur na de training = 1 BodyDream shake.

Onze eiwitshakes zijn een goede optie voor extra eiwitten. De shakes kunnen dienen als aanvulling op je voedingspatroon, maar zijn niet bedoeld om een volledige maaltijd mee te vervangen. Ze zijn boordevol eiwitten (whey proteïne concentraat), koolhydraatarm, suikerarm & vetarm.  Lactose vrije & glutenvrije varianten hebben we ook. Dus we willen je spieren graag een handje helpen met groeien!

 

Profiteer elke maand van 10% korting!
Elke maand een andere smaak in de actie!

Onze shakes zijn lekker, makkelijk te gebruiken en goed oplosbaar! De eiwitshake is HET bewezen voedingssupplement dat helpt bij het perfectioneren van je lichaam! Drink hem voor of na het sporten, maar hij kan ook prima voor het slapen gaan of als ontbijt! Hij is te gebruiken voor zowel afvallen als aankomen (spiermassa). Een onmisbare aanvulling op je voedingspatroon!

Onze Whey eiwit poeder is onder andere te gebruiken:
- Voor in kwark en/of yoghurt
- Melk of water
- Om eenvoudig gezonde en lekkere pannenkoeken te maken
- Voor een heerlijke shake en/of smoothie

1 shake á 30 gram bevat maar liefst:
79 calorieën, 25 gram eiwit, 0,5 gram koolhydraten en 0,7 gram vet

Heb je een allergie en wil je variant zonder lactose? Mail dan even naar personalbodydream@gmail.com!

Kies hiernaast je favoriete smaak door op de afbeelding te klikken:

- Vanille

- Aardbei

- Banaan

- Aardbei/Banaan

- Mango/Perzik

- Bosvruchten

- Cappuccino

- Chocolade

- Vanille caramel

- Caramel zeezout

- Pistache

- Cookies

- Appeltaart

- Framboos

Op werkdagen besteld voor 12:00 uur, is binnen 2 werkdagen in huis! 
Verzendkosten zijn € 7,25 (via PostNL)

Ophalen op afspraak in Nederweert of Bladel