~ It all starts with... You ~
'Boost Yourself'!

Online interactief coachingscursus >>> 10 dagen elke dag een bericht van jouw coach

Hoe zou het zijn als je… 

Weer het gevoel hebt dat je de touwtjes in handen hebt. Niet elke dag opstaan en niet weten wat je weer moet gaan eten? Dat jij weer aan het roer staat van je voeding & beweging. Dat je dagelijks meer energie ervaart en een positieve mindset over je lichaam hebt? Je focust je op de juiste dingen en voelt rust en balans in je voeding en mind set en daarmee jezelf ook nog eens op nummer 1 zet!  

Al na de eerste dag voel en ervaar jij... 

 • Een motivatie BOOST
 • Positievere mindset
 • Meer zelfwaardering
 • Een betere kijk op voeding
 • Een drive om meer te bewegen

  Wat krijg jij van mij? 

 • Ik help jou een BOOST lijst te creëren met handige, snelle & gezonde recepten
 • Ik motiveer je om meer te bewegen, door o.a. oefeningen voor thuis
 • Ik help je jezelf op nummer 1 te zetten, ook op je werk en beginnen je gezin
 • Uitleg over de juiste ontbijtkeuzes en een goede start van de dag! 
 • Bewezen effectieve methodes en adviezen om je motivatie te BOOSTEN en te gaan behouden
 • Handvaten voor een positievere mindset
 • Meer energie gedurende de dag en minder dips
 • Handvaten om af te vallen op een gezonde en blijvende manier

ALS JIJ DOET WAT JE ALTIJD DEED…

Krijg je wat je altijd kreeg. Een écht cliché maar wel helemaal waar!! Waar jij nu staat is het resultaat van de manier waarop jij denkt en doet. Blijf je maar steeds in dezelfde cirkel lopen? Word je 's morgens al moe wakker? Heb je geen zin om gezonder te gaan eten? Word je hier gelukkig van? NEE!
Je voelt je onrustig en zelfs een klein beetje depri in je lijf? Als je de dingen blijft doen zoals je gewend bent, blijf je stilstaan en boek je geen of weinig vooruitgang. Dan zul je over 5 jaar terugkijken en denken: tja, misschien had ik er meer uit kunnen halen. Laat dat niet gebeuren!
LET'S DO IT NOW!! Ben jij klaar om de controle terug te pakken?

Meld je nu aan en start op 1 januari aan jouw BOOST!

Dit zeggen andere deelnemers over 'BOOST YOURSELF'!


Kimberly Gerits, 31 jaar
“Lieve Patricia, onwijs bedankt voor deze fijne dagen. Je hebt mij onwijs leuke inzichten gegeven en over grenzen geholpen waar ik tegenaan liep qua voeding. 
Dankzij jou voel ik me weer fijner in mijn vel.  Ik kan oprecht zeggen dat ik weer gemotiveerd ben en weer met een glimlach aan de dag begin! 
Dankjewel Patricia, je bent een topper!”

 

Bram Teunissen, 37 jaar
"Wat ben ik blij dat Patricia op mijn pad is gekomen! Ik heb bij haar al het 'Hello Better You' voedingsprogramma gevolgd. Daar ben ik ruim 15 kilo mee afgevallen in 3 maanden. Ik vond haar coaching zo fijn, to the point, dat ik haar 14 daagse programma ben gaan volgen. Ik heb in 14 dagen tijd veel over mezelf geleerd. Onder andere over de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen keuzes qua voeding en beweging, maar ook over mijn overtuigingen en hoe ik deze positief kan ombuigen. De berichten die je ontvangt zijn origineel en hebben een fijne opbouw en energie. Je voelt het enthousiasme van Patricia door de berichten heen.”

 

Ilse Willemse, 43 jaar
"Lieve Patricia, ik heb zojuist het laatste bericht ontvangen van 'BOOST YOURSELF'. Ik stuur je even direct een appje. Ik vind het namelijk jammer dat het afgelopen is. Het heeft me zo ontzettend goed gedaan! Elke dag een positief bericht en mijn belangrijkste doel was balans en weer plezier krijgen in voeding en dat doel is behaald. Ik ben nu weer bewuster van mijn eigen fouten en vulkuilen en focus me weer meer op mezelf. Dichtbij jezelf blijven is inderdaad heel belangrijk! Bedankt Patricia, ik heb het enthousiast rond verteld dat die echt een uniek programma is. Ik ga zeker binnenkort weer een andere programma bij je volgen."' 

Deze complete cursus voor €99,-