Klanten delen hun ervaring met BodyDream:

Geschreven door Liselotte:

Wie had dat verwacht? Ik en sporten en afvallen?? Nee, echt niet! En soms denk ik nog steeds… doe ik dit? Maar als ik dan zie hoe ver ik nu al gekomen ben, dan gaat de rest van zelf! Zonder de goede hulp van Patricia, de nodige motivatie- en fijne coaching gesprekken was mij dit niet gelukt! Ik voel me echt een stuk fitter, energieker en trots op mezelf. Ik ben helemaal veranderd. Als je dan toch ziet dat ook mij dat kan lukken. Wauw. De eerste 14 kilo zijn binnen 3 maanden al een feit en ik ben ervan overtuigd dat de rest ook nog gaat lukken. Bedankt BodyDream!” Inmiddels al ruim 30 kilo gewichtsverlies!! (september 2020)

Geschreven door Adri en Martijn:
Nu na 5,5 maand samen ruim 25 kilo afgevallen. Een resultaat wat we nooit hadden verwacht!
Al een paar keer ben ik begonnen met gewicht te verliezen, maar steeds kwam dit er na een tijdje geleidelijk aan weer bij. Ik had een stok achter de deur nodig om door te pakken en te kijken waardoor het kwam dit ik niet blijvend kon afvallen. Ik ben een Bourgondiër en houd van lekker eten, maar dit moet toch ook kunnen met een lager gewicht.
Via een bekende een keer gewezen op de Facebookpagina van BodyDream. De verhalen die hierop staan, stonden mij wel aan en dus de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak bij Patricia gepland. Tijdens dit gesprek kwam naar voren dat er meerdere mogelijkheden zijn om te gaan sporten. Je kunt alleen onder begeleiding sporten, maar ook met z'n tweeën. Dit klonk me erg goed, nu alleen nog een sportmaatje zoeken... Ik heb het een en ander voorgelegd aan mijn vader en zo gezegd zo gedaan, we gaan met zijn tweeën sporten bij Remco.

Ook heb ik een voedingsplan laten maken door Patricia, want dan pas kom je er achter wat je wel en wat vooral niet moet eten. Door dit plan krijg je inzicht in wat je lichaam nodig heeft, dit heeft mijn ogen wel geopend. Veel nieuwe producten leren eten en ook ontdekt dat gezond eten heel lekker kan zijn. Het gaat vooral om de balans tussen groente/vlees die anders ligt dan dat je gewend bent. Maar ook nieuwe producten zoals verse vis of verse gezonde wraps staan vaker op het menu dan voorheen.
Net na de carnaval ben ik samen met mijn vader begonnen met één keer in de week een uur personal training bij coach Remco. Door de Corona veranderde dit in één keer in de twee weken thuis een uur sporten met Remco. Tijdens deze lessen gaat het zwoegen gewoon door, alsof je in een sportschool sport. Iedere keer heeft Remco weer andere oefeningen die in verschillende moeilijkheden uitgevoerd kunnen worden. Door dit thuis sporten bleef de motivatie om te sporten en af te vallen hoog. Remco motiveerde ons ook om thuis oefeningen te doen en gaf diverse tips en trucs voor deze oefeningen.
Door dit sporten en letten op de voeding vlogen de kilo's er af, zonder een honger gevoel of met aparte shakes/ingrediënten. Ik voel met fitter, gezonder en lekkerder in mijn vel zitten. Ik ben dan ook heel blij dat ik deze stap genomen heb! Remco bedankt voor je tomeloze energie en oppeppingsvermogen. Als het even tegen zit weet je toch weer voor nieuwe inzichten en energie te zorgen. (september 2020)

Geschreven door Bianca Vroegop:

Na mijn zwangerschap ben ik de nodige kilo's aangekomen helaas. Ik wilde daar heel graag wat aan veranderen, maar het lukte me niet. Ik ben eerst bij Patricia in de Small Group Training gegaan en later 1x per week Personal Training en het voedingsprogramma gaan volgen om de puntjes op de i te zetten. De kilo's vliegen eraf zonder enige moeite!! Patricia heeft mij super goed geholpen en blijft mij elke les motiveren. Ook als ik het even niet zie of zag zitten en dacht dit lukt me toch niet, is ze er altijd voor me...

Ze geeft me net dat steuntje in de rug dat je soms nodig hebt om door te gaan. Dat is zeer wenselijk. Dat heb je niet als je het op eigen houtje probeert. Het is heel fijn om training te krijgen van Patricia. Ze heeft heel veel geduld en legt de oefeningen duidelijk uit. Je merkt na elke lessen echt al heel veel verschil... Ook je houding en conditie wordt voelbaar beter!! We gaan nog lekker verder samen, want ik wil er graag uithalen wat erin zit. Dit is echt een goede investering in jezelf. Ik zeg BodyDream is een echte aanrader! (augustus 2020)

Geschreven door Jaimie:
Hoi. Ik ben Jaimie, 29 jaar en moeder van 2 kids. In december kreeg ik ineens veel last van mijn rug en mijn pijn straalde uit in mijn benen. Na meerdere keren fysio en chiropractie bleef ik last houden. In januari weer enthousiast het sporten opgepakt (daarvoor ivm bouwen van ons eigen huis 1,5 jaar niet gesport) maar zonder resultaat. Ik bleef een beetje aanmodderen, ging op mijn voeding letten om te kijken of dat zou helpen. Uiteindelijk in mei aangeklopt bij Patricia. Ik was van te voren wat sceptisch want ik vond eigenlijk al wel dat ik goed bezig was. Dus wat kon ik nou eigenlijk verkeerd doen? Dadelijk geld betalen en geen succes...ik had 2 doelen, namelijk geen klachten meer in mijn rug en benen en meer spiermassa opbouwen en vetmassa kwijtraken. Dus lekkerder in je vel zitten. Patricia heeft mijn voedingspatroon aangepast. Voor mij waren de aanpassingen niet zo groot maar meer bepaalde producten meer of minder eten en bepaalde producten op andere momenten eten. Uiteindelijk na 3 weken had ik al geen klachten meer!!! Echt geweldig. Doel 1 was al bereikt. Na 8 weken zelfs ook centimeters verloren, spiermassa bijgekomen en vetmassa kwijt. En leuke bijkomstigheid ook wat kilo’s kwijt. Dus al met al een dikke aanrader! Dus ook als je niet wil afvallen maar een betere balans zoekt raad ik Patricia aan!! Ik heb een gezin en dit plan is goed te combineren. Je kan zelf bepalen wat je eet, het zijn dus geen vaste voedingsschema’s. (augustus 2020)

Geschreven door Britt:
Ik heb altijd wedstrijden gezwommen en met veel plezier. Maar na een aantal jaar niet sporten en lekker eten, want daar houd iedereen toch zo van, ben ik een hoop kilo’s aangekomen. Na een operatie viel ik 15 kg af, maar die kwamen er helaas ook heel snel weer bij.
Toen ik bijna de 80 kg aantikte moest er iets veranderen! Via Instagram kwam ik bij Patricia terecht en ik dacht: Als ik nu niet begin ga ik écht niet gelukkiger worden…Het wordt alleen maar erger ipv beter. Dus ik begon bij BodyDream met mijn eten om te gooien (geen dieet!!) en 1x per week sporten (Personal Training). Patricia coacht top en ik blijf gemotiveerd, 1+1=2 toch?! De kilo’s vliegen eraf en ik word elke week strakker. Ja dit gaat goed, dit wil ik! Dit is echt TOP. Het is vooral super fijn om te merken dat het dus echt kan!! Dat je je echt beter en weer lekker in je vel kunt voelen. Inmiddels al bijna 3 maanden aan de slag en al -11,7 kg! Die vetjes worden spiertjes en daar ben ik maar al te trots op. Ik voel me fit, slanker, krijg complimenten en kom iedere week ook nog eens met zin naar mijn training. We zijn er nog niet, maar ik kan haar echt bij iedereen aanraden! Bedankt Patricia!! (juli 2020)

Geschreven door Peggy:
Ik deel graag met jullie mijn Bodydream verhaal… Tja…waar zal ik beginnen... ik denk zo'n 6 maanden geleden… aan het eind van mijn zwangerschap afgelopen november 2019. Een wens die voor ons uit kwam, ons gezin is uitgebreid met een lief klein meisje. Trots, blij en gelukkig met ons gezin! Maarrrrr… eerlijk is eerlijk… een zwangerschap doet veel met een lichaam. Zeker als je zonder gekke dingen te doen bijna 30 kilo aankomt. Eén ding was zeker, ons gezin is compleet. Dusssss…  werk aan de winkel wat mijn lijf betreft. Want dat was mijn volgende doel: me weer vrouw voelen, fit en lekker in mijn vel. Het is heel belangrijk om je weer goed en fijn in je vel te voelen na je zwangerschap. Om alles aan te kunnen, om zelfvertrouwen te hebben, om fit te zijn, je eigen oude jij van voor je zwangerschappen! Dat wilde ik graag.
Via een lieve vriendin had ik gehoord over Patricia en BodyDream en de goede resultaten die ze zelf heeft boekt. Ruim 1,5 jaar geleden is mijn vriendin zelf al strak en fit geworden bij BodyDream na haar zwangerschappen en nu nog altijd enthousiast bij hun aan het sporten. In no-time was ze weer fit en in shape. Daar wil ik ook naar toe, dacht ik! Dus de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt. Yesss! De eerste indruk was super en mijn gevoel zei me meteen dat ik ervoor moest gaan.
Nu ben ik inmiddels een kleine 3 maanden aan de slag bij Patricia en heb in deze korte tijd al veel resultaat! De kilo's vliegen eraf. Mijn zwangerschapsbuik is meer dan verdwenen. Daarnaast: Ik voel me fitter, de kilo`s gaan er makkelijk af, ik eet veel gezonder en toch heel lekker. Het kost me geen moeite en het is heerlijk om een uurtje per week het beste van mijn lichaam te vragen en dat onder professionele begeleiding. Daar kijk ik echt naar uit!
Ik heb tevens gekozen voor een persoonlijk voedingsplan van BodyDream. Even weer bewust worden van wat goede voeding voor mij en mijn gezin is. Tijdens de trainingen wordt er goed op mijn houding gelet en echt elke week staat er een programma op maat voor mij klaar. Altijd afwisselend en leuke lessen. Ook buiten de lessen is Patricia altijd bereikbaar en coacht ze je altijd met goede adviezen en tips als je het even moeilijk hebt of een vraag hebt. Patricia werkt aanstekelijk en motiverend door haar enthousiasme. Ze heeft de kennis en kunde en begeleidt je op een gezellige en positieve manier. Want ook een gezonde dosis humor ontbreekt niet tijdens de trainingen. Mijn lichamelijke klachten zijn ook weg. En mentaal ben ik een stuk sterker geworden. Lieve Patricia, ik ben oprecht heel erg blij dat ik deze stap gezet heb en dat jij mijn coach bent en hoop nog heel wat uurtjes te mogen trainen onder jouw supervisie. Thanks! (juli 2020)

Geschreven door Suzan (& Bart):
Ik ben in september 2019 begonnen bij Patricia vanwege een zwak lichaam, zwakke onderrug en andere lichamelijke klachten. Ik ben een mama van 35 jaar en mijn zoontje is 22 maanden. Door de pijn aan mijn rug kon ik niet langer dan 3 uur per nacht slapen/liggen. Door goede verhalen via via ben ik bij Patricia uitgekomen. We zijn begonnen om 1x in de week mijn onderrug en de rest van mijn lichaam goed te gaan trainen. Mijn lichaam is goed sterk geworden en ik kan weer alles doen wat ik moet en wil doen. Heel blij mee. Plus dat ik daarbij ook nog 8 kilo ben afgevallen, terwijl dat dat eigenlijk niet per se hoefde. Echt super! In december heb ik mijn vriend mee genomen naar Patricia. Ook vanwege rugklachten en uiteindelijk ook om wat kilo's af te vallen. Ondanks dat hij er eerst niet zo’n zin in had, niet echt sportief was, heel hij veel baat bij de trainingen en gaan we nu samen met veel plezier! Bart is inmiddels ook al 10 kilo afgevallen, heeft meer energie en conditie en meer spiermassa. In augustus gaan we trouwen. We gaan samen nog lekker door en zien we er geweldig uit op onze trouwdag! Met dank aan Patricia. Altijd effectieve trainingen, veel resultaat, gezellig en ze pusht ons op de juiste manier die we nodig hebben. Juist als je denkt dat het niet meer lukt, weet Patricia je altijd te motiveren door te gaan. Je moet het zelf ook zeker eens proberen! (juni 2020)

Geschreven door Nathalie:
Al heel mijn leven worstel ik met mijn gewicht. Meestal kreeg ik te horen: Je moet eens niet zoveel eten... Maar helaas, dat deed ik ook niet. Maar wel de verkeerde dingen, blijkt nu achteraf door Patricia. Je kent het wel 0% suiker en 0% vet… je denkt dat het goed is… maar ja hoor, dat zijn de ergste producten!
En als je dan geen resultaat ziet dan pak je er maar weer een zak chips bij of een stuk chocolade...
Gelukkig kwam ik door een lieve vriendin uit bij Patricia, wat een topper! Begripvol en respect voor alles, ze haalt het onderste uit de kan en weet de motivatie bij iedereen vast te houden(zelfs bij mij!!)
Ik heb haar de eerste keer uitgelachen toen ze mij vertelde dat ik ging sporten bij haar , dat ik iets anders ging eten en daarbij snel resultaat zou merken en zien. Ik dacht ja hoor, maar niet bij mij!
Maar het tegendeel is meer dan bewezen. Ook bij mij heeft ze het voor elkaar gekregen. Het is gelukt. Binnen 6 weken ben ik al 10 kilo afgevallen. Echt een geweldig gevoel! Ik voel me zo anders, hartstikke fijn!! Dat ook mij dat kan lukken. We zijn er nog niet, maar ben zo trots! Ik voel me top! Dankjewel Patricia! Je bent een topper!  Inmiddels al 20 kilo gewichtsverlies (juni 2020)

Geschreven door Janou:
Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met sporten in de sportschool. Ik had daarbij geen flauw idee hoe bepaalde oefeningen juist moest doen en of, heel belangrijk, mijn houding goed was. Ik deed dan ook maar wat en kreeg bijna geen correcties of tips op mijn houding door het personeel van de sportschool. Na een aantal jaar te hebben gesport merkte ik dan ook totaal geen verschil en had ik het idee dat alles eigenlijk erger werd: geen strakke buik, billen en benen maar juist minder spier en meer vet. Ik vroeg mijzelf steeds meer af hoe dit kwam? Ik at niet heel ongezond en ik bewoog toch? Ik wilde verandering en resultaat zien in mijn lichaam. Ik deed echt mijn best, maar zonder resultaten.

Ik was echt teleurgesteld. Ik wist niet goed hoe ik dit moest verwezenlijken, totdat een vriendin van mij BodyDream aanraadde. Zij volgde al langer Personal Training en een voedingsschema bij Patricia en was super enthousiast en merkte al meteen veel verschil in haar spieren en eetpatroon. Ik wilde dat ook ervaren en heb mij aangemeld bij Patricia.
Patricia was meteen super enthousiast en wilde mij graag helpen. Het fijne bij Patricia is dat je je niet hoeft te schamen wat je doelen zijn. Ik had al best veel cellulitis (onder andere billen, buik en bovenbenen) en ik wilde niet dat dat erger werd. Mijn doelen waren dan ook: beetje afvallen, mijn cellulitis in “bedwang houden” en sterker worden in spieren zodat ik resultaat zou merken en kijken of er iets in mijn eetpatroon veranderd kan worden. Patricia snapte mij en was heel erg begripvol. Ze kwam meteen met een plan van aanpak om mijn doelen te verwezenlijken. Zo kreeg ik een voedingsschema op maat en stelde Patricia een trainingsschema op, speciaal op mij afgestemd. Patricia keek heel precies naar mijn houding en de conclusie was dat o.a. mijn houding gewoon niet goed was. Met andere woorden: ik moest eigenlijk opnieuw beginnen met het leren van de oefening zodat mijn houding beter werd! Houding is key haha!
Na enkele keren Personal Training, hooguit een paar keer, te hebben gevolgd en door de kleine aanpassingen in mijn eetpatroon merkte ik al meteen verschil!!! WAUW.. Ik viel af en ik merkte dat ik al wat sterker werd omdat mijn houding dit keer wel goed werd gebruikt! Daarnaast zag ik mijn buik steeds strakker worden en mijn benen werden sterker en strakker. Tijdens de Personal Trainingen is Patricia heel enthousiast en is ze heel motiverend. Dit heeft een positieve invloed op mij waardoor het trainen echt heel erg leuk wordt. Ze corrigeert je als je houding niet goed genoeg is en geeft ook fijne motiverende complimenten, waardoor je meer energie krijgt om net die ene oefening volledig af te maken of om nog een keer door te gaan. Dan haal je resultaten. Dit vind ik heel prettig. 
Helaas kwam Corona om de hoek kijken en moest ik tentamens maken en daardoor kwam alles op een laag pitje te staan. Ook hier had Patricia veel begrip voor!
Door Patricia weet ik nu hoe belangrijk gezond eten is en hoe je bepaalde oefeningen moet doen, want ik ben pas net op weg naar een mooi en gespierd lichaam! Zonder Patricia zou ik hier niet op zijn gekomen. Door al deze veranderingen (eetschema en trainingsschema) ben ik steeds zekerder over mijn lichaam en ik ben daar Patricia super dankbaar voor. Ik ben zekerder van mijzelf en ik voel mij ook beter in mijn vel. Op naar meer. Ik raad Patricia zeker aan!! (juni 2020)

Geschreven door Rachelle Stultiens (23 jaar):

Iedere week tot 1 kg afvallen en dat zonder sporten? “Geloof je het zelf”, dacht ik toen ik dat las.
Toch was er een grote wens om een aantal kilo’s af te vallen, zeker nadat ik van een van mijn grootste passies (dansen) afscheid had moeten nemen. Ik las de succes verhalen op Bodydream en dacht, als anderen het ook lukt, waarom zou ik het dan niet kunnen?
Dat was het moment dat ik contact heb gezocht met Patricia. De eerste afspraak kwam eraan en ik was erg gemotiveerd om te starten. Patricia was zeer enthousiast en samen hebben we een duidelijk plan gemaakt voor het behalen van mijn doelen.
Iedere week weer was het een feestje om mijn gewicht door te geven, want ik bleef maar afvallen! Wat is dat een fijn gevoel!
De motiverende woorden van Patricia zorgen er ook voor dat je de week erop weer voor een beter resultaat wilt gaan!
Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Patricia. Geen dieet maar gewoon een andere manier van eten, waarbij af en toe iets lekkers ook gewoon mag.
Mijn eerste doel heb ik inmiddels mogen behalen met de hulp van Patricia! Op naar mijn tweede doel en een nog gezonder lichaam. Dankjewel dat je me weer een beter gevoel over mijn gewicht en eetpatroon hebt gegeven!" (maart 2019)

Geschreven door Nick Wouters (25 jaar):

Patricia, ik wil je hartelijk bedanken voor de goede resultaten die we tot nu toe hebben geboekt. Ik kwam in januari 2019 naar je toe omdat ik graag een stok achter de deur wilde hebben en ik wilde graag wat meer resultaat. Ik sportte mezelf het apenzuur en ik zag maar geen resultaat. We zijn samen rond de tafel gaan zitten en jij hebt mij goede handvaten gegeven en een goed voedingsplan. Al na 2 weken begon ik verschil te merken!! Mijn lichaam vroeg niet meer naar zoete dingen. Door jouw voedingsschema/voedingsadvies heb ik mijn voeding op orde gekregen en kon mijn weg naar resultaat beginnen. Mijn eerste doel hebben we gehaald en dat had ik nooit gedacht! En zo snel! Ik voel me echt super en ik zie het verschil in mijn lichaam terug. Ik wil nog doorgaan tot mijn einddoel!! Voor nu ben ik al super trots en vooral blij met jou als coach. Hier wat resultaten van mij:

VOOR 
Kilo 103,6 
Vet: 30,5% 
BMI: 32,5
Spiermassa: 68,8 kilo

NA 
Kilo
96,9           
Vet 23,7%        
BMI: 28,9
Spiermassa: 71,1 kilo

RESULTAAT NA 6 WEKEN
- 6,7 kilo!
- 7,1 % vetpercentage!

- 3,6 BMI
+ 2,3 kilo spiermassa 

Ik weet dat cijfers alleen maar een indicatie geven. Het is toch uiteindelijk de looks en dat zit wel goed. Hopelijk blijf je nog een lange tijd mijn coach, zodat we naar het einddoel kunnen werken. Patricia, nogmaals bedankt! (april 2019)

Geschreven door Chanou Steijvers (29 jaar):

"Na 15 jaar geen sport meer te hebben beoefend en na lang twijfelen, heb ik contact opgenomen met Patricia. Ik wilde graag afvallen, maar had helemaal geen zin om een streng dieet te volgen, want ik hou nu eenmaal van snoepen en lekker eten. Koken is ook geen hobby en doe ik niet graag, dus vooral snel klaar zijn. 
Sporten? Nee, ook niks voor mij. Maar ja, ik moet natuurlijk iets gaan doen als ik wil afvallen en aan mijn lichaam wil werken. De zomer is er zo alweer!
Ik zag erg goede resultaten van andere kandidaten bij BodyDream, dus ik dacht Patricia is mijn laatste redding, ik probeer het gewoon. En daar kwam ik bij Patricia, ik had nul ervaring in voeding en laat staan sporten! Maar complimenten aan Patricia!! Ze heeft het toch maar even voor elkaar gekregen om mij te motiveren. 1 uur per week Personal Training en voedingsadvies. Zonder streng dieet, gewoon een normaal voedingsschema, makkelijke gerechten, geen honger. En ze heeft altijd een positieve en enthousiaste benadering. Ze denkt met je mee in alle mogelijkheden en past het op jou als persoon aan. Het werkt gewoon echt! Ik zag meteen resultaten en dit is goed vol te houden.
Mooi resultaat: 6kg op 6 weken ben ik al afgevallen !! Ik had nooit gedacht dat het ging lukken. Op naar mijn 2e doel... -10 kg afvallen." (maart 2019)

De ervaring van Michael Scheepers (31 jaar):

Het 6 weken voedingsprogramma is ook succesvol gebleken bij Michael Scheepers, wat een verschil! 8,6 kilo afgevallen, bijna volledig vet! Veel klanten willen hun vetpercentage verlagen. Het liefst een strakker buikje, maar vragen zich af hoe kan ik dat het beste doen?

Michael wilde bij de intake heel graag van zijn buikje af en wilde zijn spieren meer zichtbaar krijgen. Zelf sportte hij meerdere keren per week, maar hij bleef toch al een tijdje stilstaan en wist niet goed hoe hij verder moest, dus schakelde de hulp in van Patricia van BodyDream.

Eerste doel was 5% vet verliezen en dat doel heeft hij ruimschoots gehaald!!
Door middel van een voedingsschema met normale voeding en vooral makkelijke gerechten. Michael heeft geen zin en tijd om uren in de keuken te staan, moeilijke en dure gerechten te koken of rare ingrediënten. Dus wij maakten een schema dat goed bij hem paste en met resultaat!!

Vanaf de start van week 1 ging het Michael heel makkelijk af: "Ik heb geen honger, het is makkelijk te combineren in mijn dagelijks leven en ik voel dagelijks verandering aan mijn lichaam. Ik ben hier heel blij mee!! Vooral omdat het geen dieet is. Ik heb geleerd hoe ik het beste kan eten. Bedankt voor het motiveren, die stok achter de deur is echt fijn!" (januari 2019)

Geschreven door Lies Hoeben (59 jaar):

”Ik heb een coach nodig die naar mijn wensen en doelen luistert en samen met mij meekijkt naar mijn voeding. Geen dieet, maar een reëel voedingspatroon voor het hele gezin. En betaalbaar! Ik had niet gedacht dat het mij ook zou lukken in verband met onder andere medicijngebruik en lichamelijk klachten.
Een tijdje geleden heb ik BodyDream benaderd. Ik voelde me niet fijn in mijn vel en zelfstandig lukte het maar niet om af te vallen. Ik ben zo blij dat ik die stap heb gezet!! Ik ben al 6,7 kilo afgevallen en dat had ik nooit gedacht.
Mijn gewicht gaat in een fijn tempo omlaag. Het voedingsadvies dat Patricia voor me heeft opgesteld is precies goed voor mij. Ik kan het makkelijk volhouden en kan evengoed lekkere dingen eten. Het is absoluut geen dieet of een streng voedingspatroon en het me dit keer wel gelukt!!!
Eerst sportte ik bij een sportschool waar ik niet echt voldoening uithaalde. Niemand corrigeerde me en ik voelde me niet echt voldaan na een training. Ook merkte ik geen verschil. Ik ben 5 weken geleden begonnen met de Small Group Training bij BodyDream. Echt een aanrader! Het sporten voelt zo goed. Ik heb goede en enthousiaste begeleiding. Ik vind het super! Ik voel me een stuk beter door het sporten en mijn gewichtsverlies." (april 2019)

Geschreven door Veronika van Heur (33 jaar):

"Na de bevalling van mijn tweede kindje wist ik het meteen. Nu is het tijd voor mij, om mijn eigen lichaam weer aandacht te geven. Ik had te maken met een zeer hoog vetpercentage, weinig spiermassa en een slecht voedingspatroon. Hiervoor had ik een “zware kaliber” nodig om dit met mij aan te pakken: Patricia!
Toen ik me 11 weken na de bevalling sterk genoeg voelde, heb ik na aanbeveling van mijn vriendin contact opgenomen met Patricia van BodyDream. Vanaf het intakegesprek wist ik dat het goed zat bij Patricia. Ik was vooral niet op zoek naar een crash/koolhydratenarm dieet, daar geloof ik niet in en Patricia gelukkig ook niet. Ik wou op een verantwoorde manier mijn lichaam weer in shape brengen en een gezondere manier van eten vinden die bij MIJ past.
Ik heb gekozen voor een combinatie van voedingsadvies en 1x per week Personal Training en daar ben ik super blij mee! Na slechts 6 weken ben ik met aanpassingen in mijn voeding en 1 uur per week lekker trainen was ik al 6 kilo kwijt, mijn lichaam ziet er weer goed uit en alle jurken passen weer! Wat een geweldige gevoel. Ik voel me fitter dan voor mijn zwangerschappen!!
Het voelt goed en daarom gaan we samen nog lekker door! Inmiddels ben ik al ruim 10 kilo kwijt en heb ik mijn doelen allemaal behaald! Dit had ik nooit verwacht. Ook ben ik al enkele maanden stabiel in mijn gewicht. Voorheen was dit altijd schommelend. Dit komt ook door de nazorg van Patricia. Ik sport inmiddels in kleinere groepjes bij BodyDream, een perfecte aanvulling op mijn traject. Die stok achter de deur en evengoed de juiste begeleiding is voor mij echt een houvast.
Geef jezelf ook een mooi cadeau!! BodyDream is een echte aanrader." (november 2018)

Geschreven door Vivian Bruekers (17 jaar):

Onwetend over hoe oefeningen uitgevoerd moesten worden, welke oefeningen ik kon doen, begon ik met fitness. Ik merkte dat ik geen resultaat boekte en mijn motivatie achteruit ging. Door Patricia kreeg ik plezier in fitness doordat ik nu een eigen schema heb en weet wat ik kan doen. Met als resultaat: een grotere spiermassa, waarmee ik duidelijk verschil merk en zeker profijt van heb!

Geschreven door Charelle Sweelsen:
Ik was nogal sceptisch over voedingsbegeleiding. Ik dacht dat ik het zelf ook wel kon en dat het me zou lukken. Ik had zelf al van allerlei dingen geprobeerd, zoals de fout om met Herbalife te starten. Ik snap nu ook dat diëten niet werkt en hoe het wel moet! Ik kende Patricia van de sportschool en zag al een tijdje klanten voorbij komen op Facebook met goede resultaten.

Na weer goede verhalen heeft het me de doorzet gegeven om contact te zoeken. En met succes! Ik had dit resultaat nooit verwacht. Ik ben 8 kilo kwijt, ondanks de feestdagen en de pauzes tussendoor i.v.m. mijn werk in het buitenland. Ik voel me een heel ander persoon, veel fitter, slanker en goed in mijn vel! En niet te vergeten… de positieve begeleiding van Patricia werkt heel motiverend!! Ik ga nog even door!"

Geschreven door Maria Berghege:
Dankzij het voedingsschema en de tips van Patricia ruim 6 kilo afgevallen in 2 maanden tijd!! Happy!!
Thanks Patricia!!

Geschreven door Aukje Dings (20 jaar):
Dankzij Patricia al bijna 5 kilo afgevallen in 5 weken tijd door middel van een voedingsschema! Je wordt echt gemotiveerd door haar om je doel te behalen en ik heb super veel zin om te beginnen met de personal trainingen!

Geschreven door Vera Boots (19 jaar):
Ik ga altijd met veel plezier naar mijn personal training. We hebben iedere week een training samen, het geeft mij een extra zetje om op de training net iets verder door te gaan. Na een paar trainingen merk ik al dat ik steeds meer kan, dit geeft mij extra motivatie om door te gaan. 

Met dank aan Patricia is het me gelukt om een goed eetschema aan te houden, met gevarieerd eten.

Ik ben al een paar kilo (-5,5 kilo) kwijt met de hulp van Patricia, ik ben benieuwd naar het eindresultaat. Ik raad het iedereen aan, als je twijfelt zeker doen.

Geschreven door Linda Kennis (35 jaar):
Ik ben zo blij dat ik ben gaan sporten met Patricia. Ik heb even getwijfeld of het wel iets voor mij zou zijn, maar ben zo blij dat ik dit mezelf gegund heb! Na twee zwangerschappen, en de laatste met bekkeninstabiliteit, waren er wat kilo’s aan blijven zitten en was mijn lichaam aardig verzwakt. Ik wilde zo graag weer een sterk en strak lijf. Patricia heeft een voedingsschema voor mij gemaakt en ondanks dat ik wel een aantal dingen moest gaan aanpassen aan mijn eetpatroon ging dat zonder moeite en is het makkelijk vol te houden. Zelfs in de zomermaanden heb ik gewoon kunnen genieten van lekkere dingen en toch mijn gewicht stabiel weten te houden. Dat heeft mij ook al het vertrouwen gegeven dat ik het straks ook kan als ik mijn doel bereikt heb. 

Patricia weet waar ze het over heeft, kijkt naar wat ik kan en nodig heb en motiveert mij om nog even iets extra’s te geven en door te zetten. Ik merk al zoveel verschil. Ben al ruim 5 kilo afgevallen (voornamelijk vet), maar wat ik nog belangrijker vind is dat ik merk dat mijn lichaam weer sterker en strakker wordt en ik veel meer kan. We gaan nog even door!

Geschreven door Danique van Loon
(19 jaar):
Sinds een tijdje bezig met Personal Training. Beste beslissing in tijden. Mijn eerste doel is behaald! Ondanks dat m'n spieren niet altijd mee willen, zijn de trainingen enorm effectief voor me! De resultaten en het enthousiasme van Patricia motiveren me elke keer weer om te blijven komen. Momenteel woon ik in Amsterdam en alsnog de afstand is 't zeker waard! Bedankt
Patricia dat je altijd voor me klaar staat, je bent 'n kanjer! Op naar 't volgende doel!

Geschreven door Christel Keeris-Sengers (43 jaar):
Patricia, ik wil je hartelijk danken voor jouw begeleiding tijdens de afgelopen weken. Met het resultaat (-5,8 kg) ben ik erg blij en natuurlijk is het einde nog niet in zicht. Jouw voedingsschema is heel goed vol te houden en honger, nee, dat heb je niet. Het resultaat zou misschien hoger zijn uitgepakt, als ik de afgelopen weken meer had kunnen sporten, maar helaas door een ongeluk is dit niet gelukt. Maar ik geef de moed en de strijd tegen de kilo's niet op. Nogmaals bedankt en ik hoop dat je nog heel veel mensen kunt helpen in hun strijd tegen de kilootjes!

Geschreven door Caroline Dijksman (39 jaar):
Wil je een op jouw lijf geschreven sportprogramma? Patricia is een supertrainster... Ze daagt je uit, maakt je sterker, energieker en fitter en door de gerichte oefeningen zie en voel je echt resultaat! Ze geeft advies en helpt je waar nodig... Als je wat extra ondersteuning nodig hebt, staat ze voor je klaar! Niet allen qua sporten, ook met voeding helpt ze je, als je dat wil. Ik geniet elke keer enorm van de trainingen. Echt hard werken en afzien maar het voelt daarna zo enorm effectief!!! Een fitter en strakker lijf. Dat is mijn doel! Daarmee helpt zij mij. Ik zou zeggen .... Heb je de wens om eens echt effectief te sporten... T werkt! Je doet het zelf maar die extra stok... Een cadeau voor je gezondheid! En t kan overal! Ook gewoon in je eigen woonkamer.

Geschreven door Eveline van Vliet (33 jaar):
Oké. Zonnestralen smaken het lekkerst. Maar wat ik de afgelopen 3 weken heb mogen ervaren door Patricia is wel even een berichtje waard. Eindelijk die stok achter de deur die voor mij werkt. Geen dieet. Normaal eten, maar anders. Afgestemd op wat bij mij past. In 3 weken tijd 3,1 kg aan vetjes kwijt (-3,4%) en bijna een kilo spiermassa erbij. Kleine stapjes, maar voel me nu al happy. En ja, die zon schijnt vanzelf als de meting aangeeft dat je in 3 weken tijd 9 jaar jonger bent geworden ghe ghe!

Geschreven door Hanny Buil-Bullens  (48 jaar):
Deel 1 Jiha........ eerste doel voor 2017 behaald!!
15 kg minder! Met heel veel dank aan Patricia van BodyDream, mijn coach en steun en toeverlaat in mijn strijd tegen de overtollige kilo's middels het aanpassen van mijn levensstijl en in de sportzaal.

Deel 2 Yeah!!!! In 4 weken tijd 10 kg lichter en een stuk fitter en energieker dankzij de geweldige coaching van Patricia! Echt een toppertje! We gaan nog ff door.......bedankt Patricia!

Geschreven door Nicole Vaes (47 jaar):
Na een behoorlijk moeizame start en een dipje tussendoor, is er sinds enkele weken eindelijk vooruitgang. Behalve dat ik me steeds fitter voel, begint het ook zichtbaar te worden. Natuurlijk werk ik er zelf hard voor, maar dit zou me niet lukken zonder de geweldige steun van Patricia. Ze staat altijd voor je klaar met advies, motiverende woorden en haar vrolijke lach! Ze motiveert en ondersteunt je tijdens en na de training, alsook met de voeding. Je gaat dankzij Patricia net een stapje verder, wat natuurlijk ook nodig is. Dankzij haar enthousiasme en motivatie ben ik zelfs de krachttraining leuk gaan vinden. Wie had dat nou gedacht!! Voorlopig ben je nog niet van me af Patricia! Bedankt, je bent een topper!!!

Geschreven door Marion Hoeks (31 jaar):
Van een echte lekkerbek naar een gezonde lekkerbek. Dat allemaal door jou Patricia!! Ik ben nu bijna 3 weken bezig met het BodyDream voeding begeleiding programma, en ben al 4 kilo kwijt. We hebben nog een zware en lange weg te gaan. Maar daar komen we zeker doorheen. Je bent echt een top begeleidster Patricia!!

Geschreven door Staf Bon (30 jaar): 
Ik wist wel het een en ander van (gezond) eten af maar zag door de bomen het bos niet meer. Op elke website en blog vertellen ze iets anders en die ene vriend of vriendin weet ook niet alles. Per toeval kwam ik uit bij Patricia. Ze had een aanbieding voor voedingsadvies en ik dacht: "och, waarom ook niet" laat ik het eens proberen! Na een intakegesprek kreeg ik een weging en voedingsadvies op maat. Op zich was ik goed op weg maar deze 'finetuning' was wel nodig. Na een week kwam de eerste 'weging'. Ik dacht dat ik niks was opgeschoten, maar het tegendeel werd bewezen. Nu zijn we een paar weken verder. Ik voel me lekkerder in mijn vel en mijn omgeving ziet ook verschil. Patricia houd veel contact met me en dat motiveert ook. Want soms moet je gewoon ff door. Het is een beetje alsof mijn grote zus op mij past. ?

Het is geen diëten maar je complete mindset veranderen. En dat is soms moeilijk. Ik ben blij dat ik per toeval bij Patricia terecht ben gekomen. Op naar een goed resultaat. Thanks voor je hulp!

Geschreven door Kim Janssen (27 jaar):
Wauw. Nooit gedacht dat ík ooit zou gaan sporten. En het zelfs LEUK zou vinden! Jij weet me elke keer te motiveren zodat ik mijn doelen behaal! Bedankt voor de super leuke trainingen. Zin in de volgende!

Geschreven door Miranda van Woerkum
(49 jaar):
Per 1 december gestart met fitness en voedingsplan samen met Patricia. Het gaat met ups en down maar samen met Patricia kom ik er wel, altijd motiveert ze me en haalt ze het beste boven in mij, lachen, zweten en spierpijn volop!! Maar het gaat lukken!! Het resultaat binnen enkele weken was al 5 kilo gewichtsverlies!

Geschreven door Laura Van 't Net  (21 jaar):
Sinds mei 2016 bezig met Personal Training bij deze topper! Enthousiast en verassend met oefeningen en programma's. Altijd staat ze vrolijk en blij voor je klaar! En helpt je bij net dat laatste trapje naar je persoonlijk record!! Keep going

Geschreven door Loes van der Velde
(33 jaar):
Als je jezelf een mooi cadeau wil geven deze zomer (en de rest van je leven)....ga dan PT of duo training volgen bij Patricia! Welk doel je ook wilt bereiken: fitter, strakker, slanker, energieker, sterker, vrolijker, gezonder, conditioneel sterker, relaxter....je krijgt van haar een maatwerk plan waarbij je helemaal gezien wordt. Patricia Post werkt met veel enthousiasme en kennis en weet je ook gemotiveerd te houden buiten de PT uren om. Het is een investering in je gezonde zelf!

Geschreven door Joyce van Keken  (27 jaar):
Sinds juni 2016 heb ik de stap genomen om Patricia te vragen om me te helpen om de extra kilo's eraf te krijgen. 1 kilo per week, door een gezonde levensstijl, zonder megazware diëten, dat klinkt toch als muziek in de oren? En dat is het ook... Bij mij waren het vooral aanpassingen op mijn ik-dacht-nu-al-gezond-te-eten-levensstijl maar wat heb ik al veel geleerd van Patricia! Echt een topper! Daarnaast ben ik net begonnen aan Personal Training en ook daar helpt ze enorm goed bij, afstemmen wat jij kunt maar je wel vragen om niet te snel op te geven. Het resultaat is al te zien, ik ben er nog niet maar heb er alle vertrouwen in! Bedankt Patricia!!

Geschreven door Petra Bekelaar (54 jaar):
Een tijdje terug van Patricia een voedingsschema en trainingsschema gekregen. Door omstandigheden kon ik niet direct beginnen. Na mijn vakantie ben ik eindelijk begonnen en het resultaat in 8 weken was 6 kilo gewicht kwijt en een beetje spieren erbij! Ondanks dat het door de omstandigheden wat langer werd dan de afgesproken 8 weken, heeft Patricia me altijd ondersteund met berichtjes en vragen hoe het met me ging... Inmiddels mag ik zeggen van 87,4 nu 81,2 kilo... (6,2 kilo kwijt en zichtbare spierontwikkeling!! Allemaal door de online voedingsbegeleiding van BodyDream! Bedankt voor nu en ik blijf je volgen...Patricia ga door met mensen motiveren en voor degene die nog twijfelen om Patricia in te schakelen...gewoon DOEN!

Geschreven door Cindy Verhoeven (35 jaar):
Het is hard werken maar ik heb dankzij Patricia meer spierkracht opgebouwd. Dit was mij zonder de hulp van Patricia niet gelukt. Zij laat je net iets verder gaan waardoor het veel effectiever is dan wanneer ik alleen was gaan “hobbyen”. Patricia ziet welke spiergroepen extra getraind moeten worden waardoor mijn lichaam zowel letterlijk als figuurlijk in vorm komt. 

Geschreven door Ben Peeters (49 jaar):
Deel 1 Het was mijn eerste Personal Training sessie en was benieuwd wat er op mijn af zou komen en of ik het aan zou kunnen omdat ik normaal alleen maar cardio en E-Gym doe. Patricia, je hebt een super goede training gegeven! Een waarin ik mijn grenzen heb opgezocht en dit was voor mij een hele uitdaging. Door jouw enthousiasme tijdens de training ben ik weer super gemotiveerd geworden en dat was net wat ik nodig had. Bedankt Patricia en ik kijk uit naar onze volgende Personal Training...

Deel 2 TROTS… Ik had me voor 2016 de doelstelling om een bepaald gewicht af te vallen en een gezondere levensstijl aan te nemen. Boven mijn verwachtingen heb ik mijn doelstelling gehaald ondanks de vreetdagen rond de kerstdagen. Ik voel mij nu veel fitter en vitaler en zit ook weer lekker in mijn vel en natuurlijk zie ik er een stuk beter uit. Ik heb hier samen met Patricia mijn personal trainer flink aan gewerkt om dit doel te bereiken en er ook hard voor moeten trainen, maar zonder haar goede, deskundige begeleiding en motivatie was het mij niet gelukt om dit in deze korte tijd te realiseren en hier ben ik Patricia zeer dankbaar voor en dat ze in mij geloofde. Ik ben er nog lang niet en voor 2017 is de uitdaging nog groter omdat het nu toch op meer discipline aankomt dan dit jaar omdat het nu een stuk moeilijker word om af te vallen en zeker het gewicht zo te houden en alert te zijn dat ik niet in mijn oude patroon terug val en meer aan spierversterking moet gaan doen en dat is niet mijn sterkste kant maar wel een mooie uitdaging.Dat gaat met mijn leefstijlcoach Patricia helemaal lukken!

Deel ook jouw beleving met BodyDream!
Stuur een e-mail met daarin jouw ervaringen...